1. >Periodiko
  2. >6 πράγματα που μπορείς να κάνεις με τα μανιτάρια!
Για όλους τους μανιταρόφιλους ΛΑΧΑΝΙSTAS, η Bonduelle δίνει ιδέες για μοναδικές συνταγές, και 3 διαφορετικά γαλλικά μανιτάρια σε κονσέρβα για απόλαυση όπως την ονειρεύεσαι: κομμένα που πάνε παντού, ολόκληρα για ζουμερή απόλαυση και μινιατούρες- μικρές σε μέγεθος, αλλά τεράστιες σε γεύση! Tι περιμένεις;

Ομελέτα

Κάνε τα μανιτάρια σου ομελέτα! Πανεύκολα και γρήγορα , χωρίς να καθαρίζεις, άνοιξε και στράγγιξε μια κονσέρβα κομμένα μανιτάρια Bonduelle και ρίξε τα για λίγα λεπτά στο τηγάνι με την ομελέτα και ό,τι άλλο υλικό θέλεις!

Ζυμαρικά

Ο ιδανικός σύντροφος των μανιταριών είναι τα ζυμαρικά σε κάθε εκδοχή! Με σκορδάκι και μυρωδικά, ή αλα κρεμ, τα μανιτάρια αγκαλιάζουν τέλεια τα σπαγγέτι, τις πέννες ή τις φαρφάλες σου και σου χαρίζουν δυνατές συγκινήσεις! Δοκίμασε fussili με μανιτάρια και σπανάκι και μπες στον πειρασμό να φας περισσότερα από ένα πιάτο!

Ριζότο

Φυσικά και τα μανιτάρια σου χυλώνουν τέλεια με το ριζότο και δημιουργούν έναν τέλειο συνδυασμό! Άνοιξε μια κονσέρβα ολόκληρα μανιτάρια Bonduelle, και μαγείρεψε ένα πανεύκολο ριζότο με μανιτάρια, λιαστές τομάτες και ρόκα!

Stir Fry

Τα μανιτάρια στην εξωτική εκδοχή τους παντρεύονται με γαρίδες και δημιουργούν ένα απίθανο stir fry που θα σε ταξιδέψει! Βγάλε από το μυαλό σου τις κλασικές εκδοχές του μανιταριού και άλλαξέ του ρόλο!

Σούπα

Για τον μανιταρόφιλο δεν υπάρχει καλύτερο από μια ζεστή, βελούδινη μανιταρόσουπα! Μια σούπα που αναδεικνύει τα έντονα αρώματα του μανιταριού και πλημμυρίζει απόλαυση τον ουρανίσκο! Δοκίμασε μια εύκολη μανιταρόσουπα με λευκό κρασί, και θα ενθουσιαστείς με την πλούσια υφή της!

Μεζεδάκια και κεράσματα

Φυσικά τα μανιτάρια σου, ειδικά όταν σε περιμένουν έτοιμα σε κονσέρβα, σου δίνουν λύσεις για γρήγορα και ευφάνταστα μεζεδάκια, κεράσματα και σνακς, για μεγάλους και παιδιά! Δοκίμασε ολόκληρα μανιτάρια σαγανάκι, κέρασε τους φίλους πεντανόστιμα πακετάκια μανιταριών, φτιάξε στα παιδιά διαφορετικά muffins με σπανάκι και μανιτάρια!