Τα ρεβίθια μαγειρεύονται στον ατμό για να διατηρηθούν όλες οι βιταμίνες, η γεύση και η υφή τους.
Με την τεχνολογία Vapeur (στον ατμό), τα λαχανικά μαγειρεύονται στον ατμό και προετοιμάζονται σε κενό αέρος ακόμη και πριν κονσερβοποιηθούν. Έτσι, δεν διατηρούν μόνο τη γεύση, το χρώμα και τις θρεπτικές τους ιδιότητες αλλά μπορούν και να καταναλωθούν απευθείας από την κονσέρβα!
καθαρό βάρος: 310 g στραγγισμένο βάρος: 265 g
συστατικά
διατροφικές αξίες
μαγειρεύω
συντήρηση
Ανακαλύψτε τις συνταγές μας
Εύκολο
Μέτριο
Δύσκολο
< 15 Λεπτά
15 - 45 Λεπτά
45 m και +
Φιλέτo σολομού με μείγμα δημητριακών και λαχανικών
Σαλάτα καλαμπόκι με πράσινα φύλλα εποχής
Αρακάς με σάλτσα ντομάτας και μυρωδικά
Δείτε περισσότερες συνταγές