Ζυμαρικά με φέτες μανιταριών και λαχανικά σε σάλτσα ντομάτας
Εύκολο
2 άτομα
10 λεπτά
15 λεπτά
Συστατικά
για 2 άτομα
1 βάζο με φέτες μανιταριών και λαχανικά σε σάλτσα ντομάτας Bonduelle
500 γρ. φρέσκια ταλιατέλες
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι / λευκό κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
4 σκελίδες σκόρδο (ψιλοκομμένες)
μισό φλιτζάνι κρασί (κόκκινο ή λευκό, ανάλογα με τις προτιμήσεις)
μια χούφτα φρέσκο μαϊντανό (ψιλοκομμένο)
Αλάτι και πιπέρι
παρμεζάνα
500 γρ. φρέσκια ταλιατέλες
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι / λευκό κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
4 σκελίδες σκόρδο (ψιλοκομμένες)
μισό φλιτζάνι κρασί (κόκκινο ή λευκό, ανάλογα με τις προτιμήσεις)
μια χούφτα φρέσκο μαϊντανό (ψιλοκομμένο)
Αλάτι και πιπέρι
παρμεζάνα
Συστατικά για 2 άτομα
1 βάζο με φέτες μανιταριών και λαχανικά σε σάλτσα ντομάτας Bonduelle
500 γρ. φρέσκια ταλιατέλες
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι / λευκό κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
4 σκελίδες σκόρδο (ψιλοκομμένες)
μισό φλιτζάνι κρασί (κόκκινο ή λευκό, ανάλογα με τις προτιμήσεις)
μια χούφτα φρέσκο μαϊντανό (ψιλοκομμένο)
Αλάτι και πιπέρι
παρμεζάνα
500 γρ. φρέσκια ταλιατέλες
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι / λευκό κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
4 σκελίδες σκόρδο (ψιλοκομμένες)
μισό φλιτζάνι κρασί (κόκκινο ή λευκό, ανάλογα με τις προτιμήσεις)
μια χούφτα φρέσκο μαϊντανό (ψιλοκομμένο)
Αλάτι και πιπέρι
παρμεζάνα
- βήμα 1Βάζουμε τις ταλιατέλες σε μια μεγάλη κατσαρόλα με νερό και αλάτι και τις μαγειρεύουμε σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία. Πριν τις στραγγίσουμε, κρατάμε μισό φλιτζάνι από το νερό στο οποίο μαγειρεύτηκαν οι ταλιατέλες.
- βήμα 2Ενώ μαγειρεύονται οι ταλιατέλες, βάζουμε ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι, σε δυνατή φωτιά. Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το σκόρδο και τα σοτάρουμε για περίπου 5 λεπτά μέχρι να ροδίσουν, στη συνέχεια προσθέτουμε το περιεχόμενο του Μανιτάρια σε φέτες με λαχανικά σε σάλτσα ντομάτας Bonduelle 500 ml
- βήμα 3Προσθέτουμε το κρασί και τον ψιλοκομμένο μαϊντανό. Αλατοπιπερώνουμε κατά προτίμηση. Χαμηλώνουμε τη φωτιά σε μέτρια ένταση και μαγειρεύουμε για 2-3 λεπτά μέχρι να πάρει τη σύσταση μιας πηχτής σάλτσας. Αν σας φαίνεται πολύ πηχτή, προσθέστε νερό για ζυμαρικά όσο χρειάζεται για να αραιώσει και σερβίρετε.
- βήμα 4Μεταφέρουμε τις στραγγισμένες ταλιατέλες στο τηγάνι με τη σάλτσα ντομάτας και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
αφήστε τον εαυτό σας να μείνει έκπληκτος
Εύκολο
Μέτριο
Δύσκολο
< 15 Λεπτά
15 - 45 Λεπτά
45 m και +
- ΑΝΑΚΑΛΎΨΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΉ
Muffins σπανάκι & μανιτάρια
Δεν έχεις φάει πιο νόστιμα!
- ΑΝΑΚΑΛΎΨΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΉ
ΛΑΧΑΝΙSTAS Fusilli με μανιτάρια και σπανάκι
Fusilli με μανιτάρια και σπανάκι,πιάτο πειρασμός για μικρούς και μεγάλους!
- ΑΝΑΚΑΛΎΨΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΉ
Παριζιάνικα πακετάκια λαχανικών
Ένας ζουμερός πειρασμός!
Ανακαλύψτε επίσης




.webp)
.webp)


.webp)
%2520(1).webp)





