ΛΑΧΑΝΙSTAS Ζεστή σαλάτα με αγριοσίταρο, κολοκύθα και τυρί
Μια θρεπτική και λαχταριστή συνταγή!
Προσιτό
2 άτομα
20 λεπτά
Υψηλό
Συστατικά
για 2 άτομα
400g Bonduelle Cereali μίγμα με κολοκύθα και φαγόπυρο
100g κατσικίσιο τυρί
100g μπρόκολο
100 ml ζωμός λαχανικών
1 κολοκυθάκι
5 ραπανάκια
2 σκελίδες σκόρδο
χυμό από 1/2 λεμόνι
λίγο δενδρολίβανο
1 κ.σ. ελαιόλαδο
κόκκινο πιπέρι
αλάτι
100g κατσικίσιο τυρί
100g μπρόκολο
100 ml ζωμός λαχανικών
1 κολοκυθάκι
5 ραπανάκια
2 σκελίδες σκόρδο
χυμό από 1/2 λεμόνι
λίγο δενδρολίβανο
1 κ.σ. ελαιόλαδο
κόκκινο πιπέρι
αλάτι
Συστατικά για 2 άτομα
400g Bonduelle Cereali μίγμα με κολοκύθα και φαγόπυρο
100g κατσικίσιο τυρί
100g μπρόκολο
100 ml ζωμός λαχανικών
1 κολοκυθάκι
5 ραπανάκια
2 σκελίδες σκόρδο
χυμό από 1/2 λεμόνι
λίγο δενδρολίβανο
1 κ.σ. ελαιόλαδο
κόκκινο πιπέρι
αλάτι
100g κατσικίσιο τυρί
100g μπρόκολο
100 ml ζωμός λαχανικών
1 κολοκυθάκι
5 ραπανάκια
2 σκελίδες σκόρδο
χυμό από 1/2 λεμόνι
λίγο δενδρολίβανο
1 κ.σ. ελαιόλαδο
κόκκινο πιπέρι
αλάτι
- βήμα 1Ψιλοκόβουμε το κολοκυθάκι σε κυβάκια, και σοτάρουμε σε τηγάνι προσθέτοντας και το μπρόκολο.
- βήμα 2Κόβουμε τα ραπανάκια σε φέτες και προσθέτουμε στο τηγάνι
- βήμα 3Ψιλοκόβουμε το σκόρδο, και το τοποθετούμε σε ένα πυρέξ μαζί με το ελαιόλαδο. Ριχνουμε μέσα τα λαχανικά από το τηγάνι και πασπαλίζουμε με δενδρολίβανο. Από πάνω στίβουμε 1/2 λάιμ
- βήμα 4Τοποθετούμε το πυρέξ στο φούρνο για 20'
- βήμα 5Σοτάρουμε το Bonduelle Cereali μίγμα κολοκύθας και φαγόπυρου και το απλώνουμε επάνω από το φαγητό μας στο πυρέξ.
- βήμα 6Ανακατεύουμε τη σαλάτα μέσα στο πυρέξ και πασπαλίζουμε με κομματάκια κατσικίσιου τυριού.
Ανακαλύψτε επίσης