Pinterest

Ζυμαρικά με φέτες μανιταριών και λαχανικά σε σάλτσα ντομάτας

Συστατικά
για 2 άτομα
1 βάζο με φέτες μανιταριών και λαχανικά σε σάλτσα ντομάτας Bonduelle

500 γρ. φρέσκια ταλιατέλες

2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

1 κρεμμύδι / λευκό κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)

4 σκελίδες σκόρδο (ψιλοκομμένες)

μισό φλιτζάνι κρασί (κόκκινο ή λευκό, ανάλογα με τις προτιμήσεις)

μια χούφτα φρέσκο μαϊντανό (ψιλοκομμένο)

Αλάτι και πιπέρι

παρμεζάνα
Συστατικά για 2 άτομα
1 βάζο με φέτες μανιταριών και λαχανικά σε σάλτσα ντομάτας Bonduelle

500 γρ. φρέσκια ταλιατέλες

2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

1 κρεμμύδι / λευκό κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)

4 σκελίδες σκόρδο (ψιλοκομμένες)

μισό φλιτζάνι κρασί (κόκκινο ή λευκό, ανάλογα με τις προτιμήσεις)

μια χούφτα φρέσκο μαϊντανό (ψιλοκομμένο)

Αλάτι και πιπέρι

παρμεζάνα
  1. βήμα 1
    Βάζουμε τις ταλιατέλες σε μια μεγάλη κατσαρόλα με νερό και αλάτι και τις μαγειρεύουμε σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία. Πριν τις στραγγίσουμε, κρατάμε μισό φλιτζάνι από το νερό στο οποίο μαγειρεύτηκαν οι ταλιατέλες.
  2. βήμα 2
    Ενώ μαγειρεύονται οι ταλιατέλες, βάζουμε ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι, σε δυνατή φωτιά. Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το σκόρδο και τα σοτάρουμε για περίπου 5 λεπτά μέχρι να ροδίσουν, στη συνέχεια προσθέτουμε το περιεχόμενο του Μανιτάρια σε φέτες με λαχανικά σε σάλτσα ντομάτας Bonduelle 500 ml
  3. βήμα 3
    Προσθέτουμε το κρασί και τον ψιλοκομμένο μαϊντανό. Αλατοπιπερώνουμε κατά προτίμηση. Χαμηλώνουμε τη φωτιά σε μέτρια ένταση και μαγειρεύουμε για 2-3 λεπτά μέχρι να πάρει τη σύσταση μιας πηχτής σάλτσας. Αν σας φαίνεται πολύ πηχτή, προσθέστε νερό για ζυμαρικά όσο χρειάζεται για να αραιώσει και σερβίρετε.
  4. βήμα 4
    Μεταφέρουμε τις στραγγισμένες ταλιατέλες στο τηγάνι με τη σάλτσα ντομάτας και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
αφήστε τον εαυτό σας να μείνει έκπληκτος
Εύκολο
Μέτριο
Δύσκολο
< 15 Λεπτά
15 - 45 Λεπτά
45 m και +