Υγιεινά ζυμαρικά με σπανάκι και αρακά
Ένα vegetarian γεύμα!
Εύκολο
4 άτομα
20 λεπτά
Μέτριο
Συστατικά
για 4 άτομα
200 g αρακάς εξτρα φίνος στον ατμό Bonduelle
200g ζυμαρικά
200g σπανάκι Bonduelle
1 κ.σ. βούτυρο
200g μαλακό τυρί
Αλάτι
Πιπέρι
200g ζυμαρικά
200g σπανάκι Bonduelle
1 κ.σ. βούτυρο
200g μαλακό τυρί
Αλάτι
Πιπέρι
Συστατικά για 4 άτομα
200 g αρακάς εξτρα φίνος στον ατμό Bonduelle
200g ζυμαρικά
200g σπανάκι Bonduelle
1 κ.σ. βούτυρο
200g μαλακό τυρί
Αλάτι
Πιπέρι
200g ζυμαρικά
200g σπανάκι Bonduelle
1 κ.σ. βούτυρο
200g μαλακό τυρί
Αλάτι
Πιπέρι
- βήμα 1Λιώσε βούτυρο σε ένα τηγάνι και βάλε το σπανάκι. Βράσε τα μακαρόνια τόσο ώστε να παραμείνουν σφιχτά, στράγγιξέ τα και πρόσθεσέ τα στο τηγάνι.
- βήμα 2Βράσε τον αρακά για 3, στράγγιξε και ρίξε πάνω από τα μακαρόνια.
- βήμα 3Κόψε μερικούς κύβους τυρί, βάλε αλάτι και πιπέρι και πρόσθεσέ τους στα ζυμαρικά.
Συμουλή μαγειρικής τίτλος
Σερβίρονται ζεστά! Για επιπλέον γεύση, προσθέτουμε κύβους blue cheese.
Ανακαλύψτε επίσης