Με τη νέα μέθοδο στον ατμό τα λαχανικά να διατηρούν υφή, χρώμα και βιταμίνες, έτοιμα σε λίγα λεπτά!
Μια εκλεκτή ποικιλία έξτρα φίνου αρακά, με ιδιαίτερη γλυκιά γεύση, ο οποίος φτάνει στο πιάτο τραγανός, αλλά και εύπεπτος και λεπτόφλουδος. Ο αρακάς της Bonduelle, αμέσως μετά τη συγκομιδή του, περνά από τον ατμό και στη συνέχεια καταψύχεται, κλειδώνοντας όλη τη θρεπτική του αξία και τη γεύση, σαν φρέσκος. Σε αντίθεση με άλλες παραδοσιακές μεθόδους, η καινοτόμος μέθοδος του ατμού της Bonduelle επιτρέπει στο λαχανικό να διατηρεί την υφή, το χρώμα και τις βιταμίνες του και να μαγειρεύεται σε λίγα μόλις λεπτά! Απολαύστε τον αρακά Bonduelle λαδερό, αλλά και μέσα σε τάρτες, κρεμώδεις σούπες, και σε πολλές παραλλαγές!
συστατικά
διατροφικές αξίες
μαγειρεύω
συντήρηση
Ανακαλύψτε τις συνταγές μας
ΛΑΧΑΝΙSTAS Κουσκούς με αρακά και σαφράν
Δείτε μια εύκολη και γρήγορη συνταγή για ένα νόστιμο και θρεπτικό πιάτο: Κουσκούς με αρακά και σαφράν! Ιδανικό για ένα γεύμα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα!
ΛΑΧΑΝΙSTAS Λαχταριστά fusilli με αρακά & τυρί κρέμα
Τόσο λαχταριστά, που θα θες και δεύτερο πιάτο!
ΛΑΧΑΝΙSTAS Μπουκίτσες ομελέτας με καλαμπόκι και αρακά
Μια υπέροχη γεύση!