Pinterest

Γεμιστές χρωματιστές πιπεριές

Προσιτό
2 άτομα
30 λεπτά
Μέτριο
Συστατικά
για 2 άτομα
1 συσκευασία Bonduelle Ισπανικό μείγμα λαχανικών με ρύζι

4 χρωματιστές πιπεριές

Λίγο ελαιόλαδο

2-3 κουταλιές σούπας βούτυρο

Αλάτι, πιπέρι

Λίγα φυλλαράκια φρέσκων μυρωδικών (βασιλικός, δυόσμος, μαϊντανός κ.ο.κ.)
Συστατικά για 2 άτομα
1 συσκευασία Bonduelle Ισπανικό μείγμα λαχανικών με ρύζι

4 χρωματιστές πιπεριές

Λίγο ελαιόλαδο

2-3 κουταλιές σούπας βούτυρο

Αλάτι, πιπέρι

Λίγα φυλλαράκια φρέσκων μυρωδικών (βασιλικός, δυόσμος, μαϊντανός κ.ο.κ.)
  1. βήμα 1
    Πλύντε τις πιπεριές και αδειάστε τις, κόβοντας οριζόντια ένα καπάκι από την πλευρά που είναι το κοτσάνι τους.
  2. βήμα 2
    Τοποθετήστε τις σε αντικολλητικό ταψί. Αλατοπιπερώστε και ραντίστε τις με λίγο ελαιόλαδο.
  3. βήμα 3
    Ψήστε τις για 15 λεπτά περίπου μέχρι να μαλακώσουν.
  4. βήμα 4
    Σοτάρετε το μείγμα λαχανικών με ρύζι, σε ένα τηγάνι με λίγο λάδι για 6 περίπου λεπτά.
  5. βήμα 5
    Προσθέστε αλατοπίπερο και, προαιρετικά, αρωματίστε με ψιλοκομμένα φυλλαράκια φρέσκων μυρωδικών.
  6. βήμα 6
    Μοιράστε το μείγμα στις πιπεριές μόλις τις βγάλετε από τον φούρνο.
  7. βήμα 7
    Σερβίρετε αμέσως, διακοσμώντας με δυόσμο, βασιλικό ή άλλο φρέσκο μυρωδικό.

Συμουλή μαγειρικής τίτλος

Για να μη χάσουν τη φόρμα τους οι πιπεριές, μπορείτε, πριν τις ψήσετε, να τις γεμίσετε με αλουμινόχαρτο.