ΛΑΧΑΝΙSTAS Μεσογειακή σαλάτα με ρεβύθια
Φτιάξτε εύκολα και γρήγορα μια μεσογειακή σαλάτα με ρεβύθια. Πλούσια σε πρωτεΐνη και φυτικές ίνες, αυτή η δροσερή σαλάτα είναι ιδανική για όσους αθλούνται. Ο θρεπτικός συνδυασμός των ρεβυθιών με τα λαχανικά εποχής είναι μια τέλεια εναλλακτική της ζωικής πρωτεΐνης για χορτοφάγους και vegan.
Εύκολο
1 άτομο
15 λεπτά
Μέτριο
Συστατικά
για 1 άτομο
160 γρ Ρεβύθια, Bonduelle Minicans
50 γρ τυρί φέτα
4-5 ντοματίνια
1/2 κόκκινο κρεμμύδι
1/2 κόκκινη πιπεριά
1/2 αγγούρι
1/2 λάιμ
ελαιόλαδο
φρέσκια μέντα
50 γρ τυρί φέτα
4-5 ντοματίνια
1/2 κόκκινο κρεμμύδι
1/2 κόκκινη πιπεριά
1/2 αγγούρι
1/2 λάιμ
ελαιόλαδο
φρέσκια μέντα
Συστατικά για 1 άτομο
160 γρ Ρεβύθια, Bonduelle Minicans
50 γρ τυρί φέτα
4-5 ντοματίνια
1/2 κόκκινο κρεμμύδι
1/2 κόκκινη πιπεριά
1/2 αγγούρι
1/2 λάιμ
ελαιόλαδο
φρέσκια μέντα
50 γρ τυρί φέτα
4-5 ντοματίνια
1/2 κόκκινο κρεμμύδι
1/2 κόκκινη πιπεριά
1/2 αγγούρι
1/2 λάιμ
ελαιόλαδο
φρέσκια μέντα
- βήμα 1Σε ένα μπολ βάζουμε τα ρεβύθια, το κρεμμύδι, την κόκκινη πιπεριά και το αγγούρι ψιλοκιμμένα, έπειτα προσθέτουμε κόβουμε τα ντοματίνια κομμένα στη μέση, και τη φέτα.
- βήμα 2Προσθέτουμε ελαιόλαδο, μια φέτα λάιμ και 2 φύλλα φρέσκιας μέντας.
Ανακαλύψτε επίσης