ΛΑΧΑΝΙSTAS Fusilli με μανιτάρια και σπανάκι
Fusilli με μανιτάρια και σπανάκι,πιάτο πειρασμός για μικρούς και μεγάλους!
Εύκολο
2 άτομα
45 λεπτά
Μέτριο
Συστατικά
για 2 άτομα
2 κονσέρβες κομμένα μανιτάρια Bonduelle
200 g ζυμαρικά fusilli
40g μοτσαρέλα
30 g παρμεζάνα
100g σπανάκι baby
50g κρεμμύδι ξερό
100 g sour cream
10 g βούτυρο
30 ml λευκό κρασί
λίγο ελαιόλαδο
λίγο θυμάρι
αλάτι
λευκό πιπέρι
200 g ζυμαρικά fusilli
40g μοτσαρέλα
30 g παρμεζάνα
100g σπανάκι baby
50g κρεμμύδι ξερό
100 g sour cream
10 g βούτυρο
30 ml λευκό κρασί
λίγο ελαιόλαδο
λίγο θυμάρι
αλάτι
λευκό πιπέρι
Συστατικά για 2 άτομα
2 κονσέρβες κομμένα μανιτάρια Bonduelle
200 g ζυμαρικά fusilli
40g μοτσαρέλα
30 g παρμεζάνα
100g σπανάκι baby
50g κρεμμύδι ξερό
100 g sour cream
10 g βούτυρο
30 ml λευκό κρασί
λίγο ελαιόλαδο
λίγο θυμάρι
αλάτι
λευκό πιπέρι
200 g ζυμαρικά fusilli
40g μοτσαρέλα
30 g παρμεζάνα
100g σπανάκι baby
50g κρεμμύδι ξερό
100 g sour cream
10 g βούτυρο
30 ml λευκό κρασί
λίγο ελαιόλαδο
λίγο θυμάρι
αλάτι
λευκό πιπέρι
- βήμα 1Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και τρίβουμε τα τυριά.
- βήμα 2Λιώνουμε το βούτυρο σε ένα τηγάνι, ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι και τα μανιτάρια, αφού τα έχουμε στραγγίξει από τα υγρά της κονσέρβας.
- βήμα 3Αλατοπιπερώνουμε και σβήνουμε με λευκό κρασί. Προσθέτουμε την sour cream , τα βρασμένα ζυμαρικά και το σπανάκι, και ανακατεύουμε. Εάν θέλουμε, για περισσότερη ευκολία χρησιμοποιούμε κατεψυγμένο σπανάκι φύλλο φύλλο Βοnduelle, το οποίο έχουμε ελαφρά ξεπαγώσει. Πασπαλίζουμε με λίγο θυμάρι.
- βήμα 4Τοποθετούμε σε πυρέξ , πασπαλίζουμε με τριμμένη μοτσαρέλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 15 λεπτά. Σερβίρουμε ζεστό για απόλυτη απόλαυση!
Ανακαλύψτε επίσης