ΛΑΧΑΝΙSTAS Tacos με Κόκκινα Φασόλια
Μια μεξικάνικη συνταγή με tacos και κόκκινα φασόλια για ένα απολαυστικό έθνικ γεύμα!
Προσιτό
2 άτομα
30 λεπτά
Μέτριο
 Συστατικά
για 2 άτομα
340γρ Texas Mix GOLD Bonduelle
200 ml κονκασέ
2 σκελίδες σκόρδο
2 ραπανάκια
1 κόκκινο κρεμμύδι
1 αβοκάντο
1 πιπεριά τσίλι
1/2 λευκό κρεμμύδι
πίτες για tacos
ταμπάσκο
ξύδι
ελαιόλαδο
κύμινο σε σκόνη
πάπρικα
κόλιανδρος
αλάτι
πιπέρι
200 ml κονκασέ
2 σκελίδες σκόρδο
2 ραπανάκια
1 κόκκινο κρεμμύδι
1 αβοκάντο
1 πιπεριά τσίλι
1/2 λευκό κρεμμύδι
πίτες για tacos
ταμπάσκο
ξύδι
ελαιόλαδο
κύμινο σε σκόνη
πάπρικα
κόλιανδρος
αλάτι
πιπέρι
Συστατικά για 2 άτομα
340γρ Texas Mix GOLD Bonduelle
200 ml κονκασέ
2 σκελίδες σκόρδο
2 ραπανάκια
1 κόκκινο κρεμμύδι
1 αβοκάντο
1 πιπεριά τσίλι
1/2 λευκό κρεμμύδι
πίτες για tacos
ταμπάσκο
ξύδι
ελαιόλαδο
κύμινο σε σκόνη
πάπρικα
κόλιανδρος
αλάτι
πιπέρι
200 ml κονκασέ
2 σκελίδες σκόρδο
2 ραπανάκια
1 κόκκινο κρεμμύδι
1 αβοκάντο
1 πιπεριά τσίλι
1/2 λευκό κρεμμύδι
πίτες για tacos
ταμπάσκο
ξύδι
ελαιόλαδο
κύμινο σε σκόνη
πάπρικα
κόλιανδρος
αλάτι
πιπέρι
- βήμα 1Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε το λευκό κρεμμύδι, το σκόρδο και το κονκασέ για 5 λεπτά. Έπειτα, προσθέτουμε το μείγμα καλαμποκιού με τα κόκκινα φασόλια, την πιπεριά τσίλι, το κύμινο, την πάπρικα, το ταμπάσκο, το αλάτι και το πιπέρι.
 - βήμα 2Σε ένα δοχείο πολτοποιούμε το λευκό κρεμμύδι, το σκόρδο, τον κόλιανδρο, το ξύδι, το ελαιόλαδο και το αλάτι μέχρι να γίνουν μια κρεμώδης πάστα.
 - βήμα 3Γεμίζουμε τα τάκος με το μείγμα που έχουμε σωτάρει, προσθέτουμε το αβοκάντο και τα ραπανάκια σε φέτες μαζί με μια κουταλιά της σούπας από την πάστα.
 
Ανακαλύψτε επίσης

.webp)



.webp)
%2520(1).webp)

%2520(1).webp)



