ΛΑΧΑΝΙSTAS Tacos με Κόκκινα Φασόλια
Μια μεξικάνικη συνταγή με tacos και κόκκινα φασόλια για ένα απολαυστικό έθνικ γεύμα!
Προσιτό
2 άτομα
30 λεπτά
Μέτριο
Συστατικά
για 2 άτομα
340γρ Texas Mix GOLD Bonduelle
200 ml κονκασέ
2 σκελίδες σκόρδο
2 ραπανάκια
1 κόκκινο κρεμμύδι
1 αβοκάντο
1 πιπεριά τσίλι
1/2 λευκό κρεμμύδι
πίτες για tacos
ταμπάσκο
ξύδι
ελαιόλαδο
κύμινο σε σκόνη
πάπρικα
κόλιανδρος
αλάτι
πιπέρι
200 ml κονκασέ
2 σκελίδες σκόρδο
2 ραπανάκια
1 κόκκινο κρεμμύδι
1 αβοκάντο
1 πιπεριά τσίλι
1/2 λευκό κρεμμύδι
πίτες για tacos
ταμπάσκο
ξύδι
ελαιόλαδο
κύμινο σε σκόνη
πάπρικα
κόλιανδρος
αλάτι
πιπέρι
Συστατικά για 2 άτομα
340γρ Texas Mix GOLD Bonduelle
200 ml κονκασέ
2 σκελίδες σκόρδο
2 ραπανάκια
1 κόκκινο κρεμμύδι
1 αβοκάντο
1 πιπεριά τσίλι
1/2 λευκό κρεμμύδι
πίτες για tacos
ταμπάσκο
ξύδι
ελαιόλαδο
κύμινο σε σκόνη
πάπρικα
κόλιανδρος
αλάτι
πιπέρι
200 ml κονκασέ
2 σκελίδες σκόρδο
2 ραπανάκια
1 κόκκινο κρεμμύδι
1 αβοκάντο
1 πιπεριά τσίλι
1/2 λευκό κρεμμύδι
πίτες για tacos
ταμπάσκο
ξύδι
ελαιόλαδο
κύμινο σε σκόνη
πάπρικα
κόλιανδρος
αλάτι
πιπέρι
- βήμα 1Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε το λευκό κρεμμύδι, το σκόρδο και το κονκασέ για 5 λεπτά. Έπειτα, προσθέτουμε το μείγμα καλαμποκιού με τα κόκκινα φασόλια, την πιπεριά τσίλι, το κύμινο, την πάπρικα, το ταμπάσκο, το αλάτι και το πιπέρι.
- βήμα 2Σε ένα δοχείο πολτοποιούμε το λευκό κρεμμύδι, το σκόρδο, τον κόλιανδρο, το ξύδι, το ελαιόλαδο και το αλάτι μέχρι να γίνουν μια κρεμώδης πάστα.
- βήμα 3Γεμίζουμε τα τάκος με το μείγμα που έχουμε σωτάρει, προσθέτουμε το αβοκάντο και τα ραπανάκια σε φέτες μαζί με μια κουταλιά της σούπας από την πάστα.
Ανακαλύψτε επίσης