Pinterest

ΛΑΧΑΝΙSTAS Tacos με Κόκκινα Φασόλια

Μια μεξικάνικη συνταγή με tacos και κόκκινα φασόλια για ένα απολαυστικό έθνικ γεύμα!
Προσιτό
2 άτομα
30 λεπτά
Μέτριο
Συστατικά
για 2 άτομα
340γρ Texas Mix GOLD Bonduelle

200 ml κονκασέ

2 σκελίδες σκόρδο

2 ραπανάκια

1 κόκκινο κρεμμύδι

1 αβοκάντο

1 πιπεριά τσίλι

1/2 λευκό κρεμμύδι

πίτες για tacos

ταμπάσκο

ξύδι

ελαιόλαδο

κύμινο σε σκόνη

πάπρικα

κόλιανδρος

αλάτι

πιπέρι
Συστατικά για 2 άτομα
340γρ Texas Mix GOLD Bonduelle

200 ml κονκασέ

2 σκελίδες σκόρδο

2 ραπανάκια

1 κόκκινο κρεμμύδι

1 αβοκάντο

1 πιπεριά τσίλι

1/2 λευκό κρεμμύδι

πίτες για tacos

ταμπάσκο

ξύδι

ελαιόλαδο

κύμινο σε σκόνη

πάπρικα

κόλιανδρος

αλάτι

πιπέρι
  1. βήμα 1
    Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε το λευκό κρεμμύδι, το σκόρδο και το κονκασέ για 5 λεπτά. Έπειτα, προσθέτουμε το μείγμα καλαμποκιού με τα κόκκινα φασόλια, την πιπεριά τσίλι, το κύμινο, την πάπρικα, το ταμπάσκο, το αλάτι και το πιπέρι.
  2. βήμα 2
    Σε ένα δοχείο πολτοποιούμε το λευκό κρεμμύδι, το σκόρδο, τον κόλιανδρο, το ξύδι, το ελαιόλαδο και το αλάτι μέχρι να γίνουν μια κρεμώδης πάστα.
  3. βήμα 3
    Γεμίζουμε τα τάκος με το μείγμα που έχουμε σωτάρει, προσθέτουμε το αβοκάντο και τα ραπανάκια σε φέτες μαζί με μια κουταλιά της σούπας από την πάστα.