ΛΑΧΑΝΙSTAS Τονοσαλάτα με μαύρα και πράσινα φασόλια
Μια ιδανική σαλάτα για κάθε στιγμή της ημέρας!
Προσιτό
2 άτομα
20 λεπτά
Μέτριο
Συστατικά
για 2 άτομα
350 γραμμάρια κατεψυγμένα φασολάκια Bonduelle στον ατμό
2 mini κονσέρβες (130 γρ.) μαύρα φασόλια Bonduelle
1 κονσέρβα τόνου σε λάδι
λίγες κόκκινες πιπεριές σε φέτες
λίγα ψιλοκομμένα φύλλα μαϊντανού
1/2 βραστό σκληρό αυγό
Dressing Σαλάτας:
2 κ.σ. σάλτσα ταρτάρ
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. ξύδι κόκκινου κρασιού
αλάτι, πιπέρι
2 mini κονσέρβες (130 γρ.) μαύρα φασόλια Bonduelle
1 κονσέρβα τόνου σε λάδι
λίγες κόκκινες πιπεριές σε φέτες
λίγα ψιλοκομμένα φύλλα μαϊντανού
1/2 βραστό σκληρό αυγό
Dressing Σαλάτας:
2 κ.σ. σάλτσα ταρτάρ
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. ξύδι κόκκινου κρασιού
αλάτι, πιπέρι
Συστατικά για 2 άτομα
350 γραμμάρια κατεψυγμένα φασολάκια Bonduelle στον ατμό
2 mini κονσέρβες (130 γρ.) μαύρα φασόλια Bonduelle
1 κονσέρβα τόνου σε λάδι
λίγες κόκκινες πιπεριές σε φέτες
λίγα ψιλοκομμένα φύλλα μαϊντανού
1/2 βραστό σκληρό αυγό
Dressing Σαλάτας:
2 κ.σ. σάλτσα ταρτάρ
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. ξύδι κόκκινου κρασιού
αλάτι, πιπέρι
2 mini κονσέρβες (130 γρ.) μαύρα φασόλια Bonduelle
1 κονσέρβα τόνου σε λάδι
λίγες κόκκινες πιπεριές σε φέτες
λίγα ψιλοκομμένα φύλλα μαϊντανού
1/2 βραστό σκληρό αυγό
Dressing Σαλάτας:
2 κ.σ. σάλτσα ταρτάρ
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. ξύδι κόκκινου κρασιού
αλάτι, πιπέρι
- βήμα 1Ετοιμάζουμε τα πράσινα φασολάκια σε μια κατσαρόλα με βραστό νερό για περίπου 6-7 λεπτά, και στη συνέχεια τα σουρώνουμε με κρύο νερό.
- βήμα 2Προσθέτουμε σε ένα μπολ τα φασολάκια, τα μαύρα φασόλια, τις πιπεριές, τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και το βραστό αυγό.
- βήμα 3Βάζουμε τα υλικά του dressing της σαλάτας σε ένα μπολ και ανακατεύουμε καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
- βήμα 4Προσθέτουμε τη σάλτσα πάνω από τη σαλάτα.
Ανακαλύψτε επίσης