ΛΑΧΑΝΙSTAS Τυλιχτό σάντουιτς με μαύρα φασόλια
Μεξικάνικο πιάτο με κοτόπουλο και μαύρα φασόλια!
Προσιτό
2 άτομα
20 λεπτά
Μέτριο
Συστατικά
για 2 άτομα
2 mini κονσέρβες (120 γρ.) μαύρα φασόλια Bonduelle
1 mini κονσέρβα (70 γρ.) γλυκό καλαμπόκι Bonduelle
100-120 γρ. ψητό στήθος κοτόπουλου
Μισό αβοκάντο κομμένο σε φέτες
2 φύλλα μαρουλιού
μερικές μαύρες ελιές κομμένες σε φέτες
μερικά ψιλοκομμένα πράσινα φύλλα κόλιανδρου
3-4 κ.σ. σάλτσα ντομάτας
1 μεγάλη τορτίγια
1 mini κονσέρβα (70 γρ.) γλυκό καλαμπόκι Bonduelle
100-120 γρ. ψητό στήθος κοτόπουλου
Μισό αβοκάντο κομμένο σε φέτες
2 φύλλα μαρουλιού
μερικές μαύρες ελιές κομμένες σε φέτες
μερικά ψιλοκομμένα πράσινα φύλλα κόλιανδρου
3-4 κ.σ. σάλτσα ντομάτας
1 μεγάλη τορτίγια
Συστατικά για 2 άτομα
2 mini κονσέρβες (120 γρ.) μαύρα φασόλια Bonduelle
1 mini κονσέρβα (70 γρ.) γλυκό καλαμπόκι Bonduelle
100-120 γρ. ψητό στήθος κοτόπουλου
Μισό αβοκάντο κομμένο σε φέτες
2 φύλλα μαρουλιού
μερικές μαύρες ελιές κομμένες σε φέτες
μερικά ψιλοκομμένα πράσινα φύλλα κόλιανδρου
3-4 κ.σ. σάλτσα ντομάτας
1 μεγάλη τορτίγια
1 mini κονσέρβα (70 γρ.) γλυκό καλαμπόκι Bonduelle
100-120 γρ. ψητό στήθος κοτόπουλου
Μισό αβοκάντο κομμένο σε φέτες
2 φύλλα μαρουλιού
μερικές μαύρες ελιές κομμένες σε φέτες
μερικά ψιλοκομμένα πράσινα φύλλα κόλιανδρου
3-4 κ.σ. σάλτσα ντομάτας
1 μεγάλη τορτίγια
- βήμα 1Ξεπλένουμε τα μαύρα φασόλια και το καλαμπόκι με νερό σε ένα σουρωτήρι.
- βήμα 2Ζεσταίνουμε την τορτίγια για 30 δευτερόλεπτα στο φούρνο μικροκυμάτων ή σε ένα τηγάνι.
- βήμα 3Απλώνουμε στην τορτίγια την σάλτσα ντομάτας, προσθέτουμε το στήθος κοτόπουλου, τα φασόλια, το καλαμπόκι, τις φέτες αβοκάντο, τις ελιές, τον ψιλοκομμένο κόλιανδρο και τα φύλλα σαλάτας.
- βήμα 4Τυλίγουμε την τορτίγια σαν τηγανίτα με τα άκρα γυρισμένα έτσι ώστε η γέμιση να μην βγαίνει από το εσωτερικό.
- βήμα 5Βάζουμε την τορτίγια σε ένα ταψί και περιστρέφουμε μέχρι να πάρει χρώμα σε όλες τις πλευρές.
Ανακαλύψτε επίσης