Pinterest

Φιλέτo σολομού με μείγμα δημητριακών και λαχανικών

Προσιτό
2 άτομα
30 λεπτά
Μέτριο
Συστατικά
για 2 άτομα
400g Bonduelle Cereali μείγμα με πράσινα φασολάκια και κριθάρι

2 φιλέτα σολομού

4 κ.σ. βούτυρο

Χυμός και ξύσμα λεμονιού ή λάιμ

Φρέσκος άνηθος (προαιρετικά)

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι χοντροτριμμένο
Συστατικά για 2 άτομα
400g Bonduelle Cereali μείγμα με πράσινα φασολάκια και κριθάρι

2 φιλέτα σολομού

4 κ.σ. βούτυρο

Χυμός και ξύσμα λεμονιού ή λάιμ

Φρέσκος άνηθος (προαιρετικά)

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι χοντροτριμμένο

Συνταγή που φτιάχτηκε με

Μίγμα λαχανικών και δημητριακών Cereali με πράσινα φασολάκια και κριθάριΜίγμα λαχανικών και δημητριακών Cereali με πράσινα φασολάκια και κριθάρι
  1. βήμα 1
    Σοτάρετε το Bonduelle Cereali μείγμα με πράσινα φασολάκια και κριθάρι, σε ένα τηγάνι με λίγο λάδι για 6 περίπου λεπτά. Αλατοπιπερώστε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.
  2. βήμα 2
    Ζεστάνετε λίγο βούτυρο με ελαιόλαδο σε τηγάνι ή γκριλιέρα και αλατίζετε και ψήνετε τα φιλέτα του σολομού.
  3. βήμα 3
    Υπολογίστε περίπου 7-8 λεπτά από κάθε πλευρά. Αποφύγετε να τον γυρίσετε πολλές φορές για να μην κολλήσει.
  4. βήμα 4
    Σερβίρετε τον σολομό σε ατομικά πιάτα, περιχύστε με χυμό λεμονιού ή λάιμ και πασπαλίστε με πιπέρι, ξύσμα λεμονιού ή λάιμ και άνηθο. Μοιράστε το μείγμα των δημητριακών στα πιάτα δίπλα στα φιλέτα σολομού.
αφήστε τον εαυτό σας να μείνει έκπληκτος
Εύκολο
Μέτριο
Δύσκολο
< 15 Λεπτά
15 - 45 Λεπτά
45 m και +