Σαλάτα με σαρδέλες και μαριναρισμένο καλαμπόκι με τσίλι
Μια σαλάτα για…μερακλήδες!
Εύκολο
4 άτομα
14 λεπτά
Μέτριο
Συστατικά
για 4 άτομα
1 κονσέρβα (165g) Gold καλαμπόκι με τσίλι, Bonduelle
400g μαριναρισμένες σαρδέλες
Μισό ραπανάκι
Μισή σαλάτα iceberg
2 πορτοκάλια
Λίγα τοματίνια
1 κ. σ. ελαιόλαδο
Mαϊντανός
Aλάτι, πιπέρι για τη γεύση
400g μαριναρισμένες σαρδέλες
Μισό ραπανάκι
Μισή σαλάτα iceberg
2 πορτοκάλια
Λίγα τοματίνια
1 κ. σ. ελαιόλαδο
Mαϊντανός
Aλάτι, πιπέρι για τη γεύση
Συστατικά για 4 άτομα
1 κονσέρβα (165g) Gold καλαμπόκι με τσίλι, Bonduelle
400g μαριναρισμένες σαρδέλες
Μισό ραπανάκι
Μισή σαλάτα iceberg
2 πορτοκάλια
Λίγα τοματίνια
1 κ. σ. ελαιόλαδο
Mαϊντανός
Aλάτι, πιπέρι για τη γεύση
400g μαριναρισμένες σαρδέλες
Μισό ραπανάκι
Μισή σαλάτα iceberg
2 πορτοκάλια
Λίγα τοματίνια
1 κ. σ. ελαιόλαδο
Mαϊντανός
Aλάτι, πιπέρι για τη γεύση
- βήμα 1Ανοίξτε την κονσέρβα και στραγγίστε το νερό. Κόψτε το μαϊντανό σε μεγάλες λωρίδες, τη σαλάτα iceberg και τα ραδίκια.
- βήμα 2Ανακατέψτε τις σαλάτες με πορτοκάλι και μαϊντανό, προσθέστε ελαιόλαδο και αλάτι.
- βήμα 3Βάλτε τις πάνω από τις σαρδέλες και διακοσμήστε με τοματίνια.
Συμουλή μαγειρικής τίτλος
Μπορεί επίσης να μαγειρευτεί με μαριναρισμένο σολομό ή μαριναρισμένες γαρίδες
Εκτός από το πορτοκάλι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε γκρέιπφρουτ ή μοσχολέμονο
Σερβίρετε ως κρύα σαλάτα το καλοκαίρι
Ανακαλύψτε επίσης