ΛΑΧΑΝΙSTAS Σαλάτα Caprese με κινόα
Μια γρήγορη σαλάτα που μπορείτε να απολαύσετε το βράδυ.
Προσιτό
2 άτομα
20 λεπτά
Μέτριο
Συστατικά
για 2 άτομα
2 mini κονσέρβες (120 γρ.) κινόα Bonduelle
Μίνι μοτσαρέλα 6-7 τεμάχια
100γρ. ντοματίνια διαφορετικών χρωμάτων
1 ματσάκι ψιλοκομμένο βασιλικο
αλάτι
Dressing Βαλσάμικου:
3 κ.σ. ελαιόλαδο
3 κ.σ. ξύδι βαλσάμικο
1 κ.γ. σιρόπι σφενδάμου
1 κ.γ. μουστάρδα
ένα κουταλάκι του γλυκού σκόνη σκόρδου
μια πρέζα αλάτι
Μίνι μοτσαρέλα 6-7 τεμάχια
100γρ. ντοματίνια διαφορετικών χρωμάτων
1 ματσάκι ψιλοκομμένο βασιλικο
αλάτι
Dressing Βαλσάμικου:
3 κ.σ. ελαιόλαδο
3 κ.σ. ξύδι βαλσάμικο
1 κ.γ. σιρόπι σφενδάμου
1 κ.γ. μουστάρδα
ένα κουταλάκι του γλυκού σκόνη σκόρδου
μια πρέζα αλάτι
Συστατικά για 2 άτομα
2 mini κονσέρβες (120 γρ.) κινόα Bonduelle
Μίνι μοτσαρέλα 6-7 τεμάχια
100γρ. ντοματίνια διαφορετικών χρωμάτων
1 ματσάκι ψιλοκομμένο βασιλικο
αλάτι
Dressing Βαλσάμικου:
3 κ.σ. ελαιόλαδο
3 κ.σ. ξύδι βαλσάμικο
1 κ.γ. σιρόπι σφενδάμου
1 κ.γ. μουστάρδα
ένα κουταλάκι του γλυκού σκόνη σκόρδου
μια πρέζα αλάτι
Μίνι μοτσαρέλα 6-7 τεμάχια
100γρ. ντοματίνια διαφορετικών χρωμάτων
1 ματσάκι ψιλοκομμένο βασιλικο
αλάτι
Dressing Βαλσάμικου:
3 κ.σ. ελαιόλαδο
3 κ.σ. ξύδι βαλσάμικο
1 κ.γ. σιρόπι σφενδάμου
1 κ.γ. μουστάρδα
ένα κουταλάκι του γλυκού σκόνη σκόρδου
μια πρέζα αλάτι
- βήμα 1Βάζουμε τα υλικά του dressing σε ένα βάζο με καπάκι και ανακατεύουμε καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν.
- βήμα 2Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το quinoa με τα ντοματίνια, τη μοτσαρέλα, τον ψιλοκομμένο βασιλικό και μετά προσθέτουμε τη σάλτσα και γαρνίρουμε με βασιλικό. Σερβίρουμε κρύο από το ψυγείο.
Ανακαλύψτε επίσης