Pinterest

ΛΑΧΑΝΙSTAS Σαλάτα Caprese με κινόα

Μια γρήγορη σαλάτα που μπορείτε να απολαύσετε το βράδυ.
Προσιτό
2 άτομα
20 λεπτά
Μέτριο
Συστατικά
για 2 άτομα
2 mini κονσέρβες (120 γρ.) κινόα Bonduelle

Μίνι μοτσαρέλα 6-7 τεμάχια

100γρ. ντοματίνια διαφορετικών χρωμάτων

1 ματσάκι ψιλοκομμένο βασιλικο

αλάτι

Dressing Βαλσάμικου:

3 κ.σ. ελαιόλαδο

3 κ.σ. ξύδι βαλσάμικο

1 κ.γ. σιρόπι σφενδάμου

1 κ.γ. μουστάρδα

ένα κουταλάκι του γλυκού σκόνη σκόρδου

μια πρέζα αλάτι
Συστατικά για 2 άτομα
2 mini κονσέρβες (120 γρ.) κινόα Bonduelle

Μίνι μοτσαρέλα 6-7 τεμάχια

100γρ. ντοματίνια διαφορετικών χρωμάτων

1 ματσάκι ψιλοκομμένο βασιλικο

αλάτι

Dressing Βαλσάμικου:

3 κ.σ. ελαιόλαδο

3 κ.σ. ξύδι βαλσάμικο

1 κ.γ. σιρόπι σφενδάμου

1 κ.γ. μουστάρδα

ένα κουταλάκι του γλυκού σκόνη σκόρδου

μια πρέζα αλάτι
  1. βήμα 1
    Βάζουμε τα υλικά του dressing σε ένα βάζο με καπάκι και ανακατεύουμε καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν.
  2. βήμα 2
    Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το quinoa με τα ντοματίνια, τη μοτσαρέλα, τον ψιλοκομμένο βασιλικό και μετά προσθέτουμε τη σάλτσα και γαρνίρουμε με βασιλικό. Σερβίρουμε κρύο από το ψυγείο.